uniFLOW

Jedno lokalno integrirano softversko rješenje za upravljanje svim vašim radnim tokovima i uređajima za ispis i skeniranje.

Jedinstvena integrisana platforma za upravljanje

Bilo koji uređaj

Sigurno štampanje sa bilo kog povezanog uređaja u kancelariji

Produkcijski print

Upravljajte svim zahtjevima za štampanje pomoću jedne aplikacije

Brzo skeniranje

Kreirajte personalizirane tokove rada skeniranja i odredišta

Mobilna štampa

Štampajte u pokretu s bilo kojeg mjesta, na bilo kojem uređaju

Upravljajte svojom flotom

Praćenje troškova, autentifikacija korisnika i kontrola funkcija

Podrška za više dobavljača

Maksimalno povećajte svoju investiciju u flotu uz podršku mješovite flote

Zaštitite sigurnost dokumenata

Informacije su zaštićene uniFLOW-ovom moćnom autentifikacijom korisnika, koja minimizira rizik oko osjetljivih dokumenata snimanjem i ograničavanjem pristupa.

 

Preuzmite kontrolu nad troškovima

Precizno pratite troškove štampanja, skeniranja i kopiranja. uniFLOW smanjuje troškove pametnim funkcijama koje postavljaju pravila, automatski brišu neobjavljene poslove i štampaju samo neophodne dokumente.

 

Povećajte produktivnost

Kreirajte personalizirane tokove rada za snimanje, dijeljenje i skladištenje digitalnih dokumenata. UniFLOW-ovo usmjeravanje poslova eliminira probleme sa štampanjem automatskim usmjeravanjem zadataka na najbolji uređaj.

Potpuna kompatibilnost životnog ciklusa

Podržavajući okruženja mješovitih flota više proizvođača, Canon uniFLOW se integriše s vašim postojećim uređajima – uključujući opremu koja nije Canon – tako da možete maksimalno povećati ulaganja u flotu.

Sloboda štampe

Dobijte bezbedno mobilno štampanje kao standard kompanije, bez dodatnih troškova ili ulaganja – uz to možete da izaberete bilo koji uređaj za štampanje, gde god da se nalazite.

Jednostavna integracija

Jedinstvena platforma uniFLOW-a primenjuje univerzalni drajver za štampanje na sve zaposlene, omogućavajući štampanje sa bilo kog mesta – čak i sa uređaja koji nisu Canon – sa skalabilnom konfiguracijom.

Jednostavno skeniranje

Lako snimajte, dijelite i pohranjujte digitalne dokumente, zahvaljujući visokokvalitetnoj slici i preciznom ekstrakciji OCR podataka. Personalizirajte tokove rada skeniranja za dodatnu sigurnost.

Jedna platforma za štampanje, skeniranje i upravljanje uređajima

Instaliran na vaš server, uniFLOW kreira inteligentne procese dokumenata za vaša mala i srednja preduzeća.