O nama

Cijenjeni partneri i prijatelji,

Od maja 1998 godine kada smo započeli našu “priču”, C-Servis  se profilirao na tržištu prodaje i servisiranja uredske opreme vodećeg svjetskog proizvođača – Canon. Prepoznatljivog imena, kulture servisiranja i podučavanja kupaca, usmjerili smo naše poslovanje na trajno smanjivanje troškova ispisnih procesa,  povećavanja korisničke učinkovitosti, optimizacije te programskih rješenja za upravljanje i nadzor.

Kroz protekle godine rada, nastojali  smo slušati potrebe naših kupaca kako bi smo im se približili i postali njihov partner od povjerenja, vodeći brigu o društveno odgovornom poslovanju i socijalnoj osjetljivosti.

Naša je ponuda do sada obuhvaćala hardware i software, a servisne usluge koje smo nudili zaokružile bi našu ponudu. Vremena se mijenjaju i zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije dovoljno, no danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele stjecati i u budućnosti će imati samo one firme koje kupcu ne prodaju proizvod, već rješenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem. Iz te činjenice proizlazi zahtjev naših partnera da našu ponudu proizvoda upotpunimo i znanjima o projektiranju, implementaciji, održavanju i korištenju tih proizvoda u sklopu konačnog rješenja. Danas smo na tom putu…

Rad na web stranicama nikada nije dovršen, no truditi ćemo se i neprestano ih nadopunjavati i usavršavati, kako bi Vam bile od što veće koristi. U tome se radujemo Vašoj pomoći!

S poštovanjem,

Vaš C-Servis