Therefore™

Therefore™ je softver za upravljanje dokumentima koji omogućuje upravljanje sadržajem na poslovnoj razini i učinkovit tok rada dokumenata. Omogućava vam stvaranje centralne baze podataka na vlastitom serveru za snimanje i pohranjivanje dokumenata i informacija vaše organizacije.
Optimizirajte cjelokupne procese

Sve u jednom rješenju koje omogućava snimanje, skladištenje, automatizaciju, upravljanje pristupom i analitiku.

Potpuna kontrola rješenja

Upravljajući svojom serverskom infrastrukturom u potpunoj ste kontroli nad sigurnosti, veličinom pohrane i periodima održavanja.

Povećajte produktivnost

Poboljšajte efikasnost automatizacijom sa ugrađenim mehanizmom workflowa i brzim pristupom informacijama.

Unaprijedite sigurnost

Kontrolišite korisnički pristup i dozvole na osnovu atributa ili uloga i definišite politike zadržavanja.

Jedna platforma, neograničene mogućnosti

Transformirajte način na koji upravljate poslovnim dokumentima i dijelite ih s jednom platformom u oblaku kako biste upravljali cijelim životnim ciklusom svojih dokumenata.

Bez obzira na broj dokumenata ili nivo složenosti sigurnosnog pristupa koji je potreban vašoj organizaciji, Therefore™ Online će zadovoljiti zahtjeve upravljanja sadržajem pojedinačnih timova, odjela kao i cijelih preduzeća.

Automatizirajte i unesite strukturu u svoje osnovne poslovne procese uz moćni mehanizam za radni tok Since™ koji će povećati efikasnost vaše organizacije i tačnost rada – nikada više ne propustite zadatak.

Radite bezbjedno sa bilo kim, bilo gde

Uz moćne opcije pretraživanja i OCR punog teksta, možete pronaći dokumente bez obzira na to gdje su pohranjeni u sistemu na osnovu metapodataka ili sadržaja.

Therefore™ Portal je odličan način za sigurno dijeljenje dokumenata s vanjskim korisnicima koji tada mogu pristupiti samo svojim dokumentima na bazi samo za čitanje (pregled i preuzimanje). Portal se može ugraditi u web stranicu i odgovarati izgledu i osjećaju vaše kompanije.

Omogućite svojim zaposlenima brz, siguran pristup informacijama koje su im potrebne u bilo koje vrijeme, bilo gdje uz aplikaciju Therefore™ Go za Android i iOS uređaje koji pružaju dvosmjernu komunikaciju u realnom vremenu.

Ključne karakteristike

Therefore™  je siguran sistem za upravljanje dokumentima prepun sjajnih funkcija koje pomažu u rješavanju izazova vaše organizacije.

  • Potpuna kontrola nad lokalnim okruženjem
  • Omogućava automatizaciju poslovnih procesa
  • Potpuno skalabilan u broju aplikacija i korisnika
  • Pristupite informacijama u bilo koje vrijeme s bilo kojeg uređaja
  • Snimanje informacija iz papira ili digitalnih datoteka