Therefore™ Online

Therefore™ Online je agilan oblak za upravljanje dokumentima koji omogućava upravljanje sadržajem na nivou preduzeća i efikasan radni tok dokumenata. Iskoristite prednosti potpuno upravljanog i skalabilnog oblaka koji je dostupan kao jednostavna SaaS pretplata – uklanjajući svu IT gnjavažu.
Optimizirajte cjelokupne procese

Sve u jednom rješenju koje omogućava snimanje, skladištenje, automatizaciju, upravljanje pristupom i analitiku.

Smanjite operativne troškove

Usluga se hostuje i upravlja za vas u oblaku čime vaša firma štedi na IT troškovima.

Povećajte produktivnost

Poboljšajte efikasnost automatizacijom sa ugrađenim mehanizmom workflowa i brzim pristupom informacijama.

Unaprijedite sigurnost

Kontrolišite korisnički pristup i dozvole na osnovu atributa ili uloga i definišite politike zadržavanja.

Jedna platforma, neograničene mogućnosti

Transformirajte način na koji upravljate poslovnim dokumentima i dijelite ih s jednom platformom u oblaku kako biste upravljali cijelim životnim ciklusom svojih dokumenata.

Bez obzira na broj dokumenata ili nivo složenosti sigurnosnog pristupa koji je potreban vašoj organizaciji, Therefore™ Online će zadovoljiti zahtjeve upravljanja sadržajem pojedinačnih timova, odjela kao i cijelih preduzeća.

Automatizirajte i unesite strukturu u svoje osnovne poslovne procese uz moćni mehanizam za radni tok Since™ koji će povećati efikasnost vaše organizacije i tačnost rada – nikada više ne propustite zadatak.

Radite bezbjedno sa bilo kim, bilo gde

Lako uhvatite i integrirajte informacije iz dolaznih papirnih ili digitalnih dokumenata u svoje procese, povećavajući produktivnost i smanjujući administrativne poslove koji oduzimaju vrijeme.

Poboljšajte saradnju pomoću pametne kontrole verzija koja omogućava vašim zaposlenima da sa povjerenjem rade zajedno na najnovijoj verziji dokumenata.

Omogućite svojim zaposlenima brz, siguran pristup informacijama koje su im potrebne u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg uređaja, bilo gdje. Sve zahvaljujući oblaku Therefore™ Online i aplikaciji Therefore™ Go za pametne uređaje koji pružaju dvosmjernu komunikaciju u realnom vremenu.

Ključne karakteristike

Therefore Online™  je siguran sistem za upravljanje dokumentima prepun sjajnih funkcija koje pomažu u rješavanju izazova vaše organizacije.

  • Potpuno upravljanje usluga u oblaku
  • Omogućava automatizaciju poslovnih procesa
  • Potpuno skalabilan u broju aplikacija i korisnika
  • Pristupite informacijama u bilo koje vrijeme s bilo kojeg uređaja
  • Snimanje informacija iz papira ili digitalnih datoteka