Kalkulatori

Kalkulatori s osnovnim funkcijama

Nadahnuta tradicionalnim umijećem izrade iz tvrtke Canon, serija kalkulatora s osnovnim funkcijama objedinjuje jednostavnost, održivost i lakoću korištenja. Od osobnih prijenosnih uređaja džepne veličine do većih modela, ovi domišljati, elegantni i lagani kalkulatori jednostavni su za očitavanje i korištenje. Idealni pratitelji za stručne poslovne ljude.

KS-1220TSG

KS-1220TSG

KS-1220TSG pruža napredne funkcije za uredske profesionalce. Moderan dizajn kombinira jasan raspored tipki i odličan izbor značajki idealnih za poslovnu upotrebu.

LS-8TCG

LS-8TCG

Ovaj kompaktni ručni kalkulator s 8 tipki možete ponijeti sa sobom ma kamo išli. Praktične funkcije za izračunavanje poreza i pretvorbu valuta bit će vam na dohvat ruke, a izračuni će se prikazivati na velikom LCD zaslonu.

LS-39E

LS-39E

LS-39E je 8-znamenkasti ručni kalkulator s velikim zaslonom i pokrovom koji se može okrenuti za 360 stupnjeva (pokrov se okreće prema gore).

LS-270H

LS-270H

8-znamenkasti ručni kalkulator s dvojakim napajanjem (solarno i baterijsko)

LS-10TEG

LS-10TEG

Ručni kalkulator tvrtke Canon s prikazom 10 znamenki te funkcijama za izračun poreza i konverziju eura djelomično je proizveden od recikliranih materijala s proizvoda tvrtke Canon.

LS-120TSG

LS-120TSG

Ovaj kompaktni stolni kalkulator s prikazom 12 znamenki ima velik LCD zaslon i opremljen je praktičnim funkcijama za poslovna izračunavanja i izračunavanje poreza. Djelomično je proizveden od recikliranih materijala s proizvoda tvrtke Canon radi osiguravanja maksimalne održivosti.

HS-1200TCG

HS-1200TCG

Ovaj veliki stolni kalkulator s 12 znamenki i velikim LCD zaslonom ergonomski je dizajniran za lako korištenje. Funkcija istovremenog pritiska tipki omogućava brz unos brojeva uključujući izračune poreza te pretvorbu valuta.

TS-1200TCG

TS-1200TCG

Ovaj veliki stolni kalkulator s 12 znamenki ima veliki LCD zaslon s mogućnošću naginjanja pa ćete brojke moći lako pročitati u svim uvjetima rasvjete. Praktične funkcije za izračunavanje poreza i pretvorbu valuta jamče dodatnu raznovrsnost.

HS-121TGA

HS-121TGA

Prvi antibakterijski kalkulator tvrtke Canon omogućava higijenski izračun u uredima, školama, bolnicama i na javnim mjestima. Djelomično je proizveden od recikliranih materijala s proizvoda tvrtke Canon, čime se promiče održiva upotreba ograničenih prirodnih resursa.

TX-1210E

TX-1210E

TX-1210E je 12-znamenkasti stolni kalkulator s velikim zaslonom postavljenim pod kutom. Posjeduje stabilnu dodirnu tipkovnicu te funkcije za pretvorbu eura i izračun poreza.

WS-1210T

WS-1210T

12-znamenkasti stolni kalkulator koji nudi praktične funkcije za izračun poreza i podesivi LCD zaslon. S tipkovnicom po uzoru na informatičke, dvojakim napajanjem i profesionalne crne boje.

WS-1610T

Ekonomični kalkulatori

Zbirka skromnih uređaja promišljenog i održivog dizajna. Ovi lagani modeli stvoreni su za općenite potrebe u kućanstvu i uredu, a imaju zaobljen dizajn i velik LCD zaslon koji olakšava čitanje brojeva.

AS-8

AS-8

Ovaj kompaktni i moderni 8-znamenkasti ručni kalkulator ima pametni zaobljeni dizajn i izdržljivi pokrov koji se može okretati prema gore za 360 stupnjeva, što model AS-8 čini savršenim za korištenje u uredu ili u pokretu.

AS-120

AS-120

Ovaj 12-znamenkasti mali stolni kalkulator ima zaobljeni dizajn koji omogućava korištenje u svim uredima. Ostale značajke obuhvaćaju dvostruki izvor napajanja, nagnuti zaslon i modernu tamnosivu završnu obradu.

AS-1200

AS-1200

Ovaj 12-znamenkasti polustolni kalkulator ima privlačni zaobljeni dizajn i mnoge tipke za pristup korisnim funkcijama. Ostale značajke obuhvaćaju dvostruki izvor napajanja, nagnuti zaslon i modernu tamnosivu završnu obradu.

AS-220RTS

AS-220RTS

Ovaj napredni kompaktni stolni kalkulator s prikazom 12 znamenki ima poslovne i porezne funkcije koje štede vrijeme, uključujući 120 izračunskih koraka pohranjenih u memoriji. Djelomično proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon, podržava i održivost okoliša.

AS-2200

AS-2200

Ovaj 12-znamenkasti stolni kalkulator predstavlja kombinaciju elegantnog zaobljenog dizajna i značajnih ekoloških odlika – što ga čini idealnim za organizacije i pojedince.

AS-2400

AS-2400

Ovaj 14-znamenkasti stolni kalkulator predstavlja kombinaciju elegantnog zaobljenog dizajna i značajnih ekoloških odlika – što ga čini idealnim za organizacije i pojedince.

 

Znanstveni kalkulatori

Kompaktni, ali snažni kalkulatori iz našeg asortimana znanstvenih kalkulatora izvode do 610 različitih znanstvenih i statističkih funkcija. Ovi dizajni male težine savršeni su za korištenje u profesionalnim okruženjima, školama i fakultetima te nude jednostavno rješenje za složene probleme.

F-502G

F-502G

Ovaj osnovni znanstveni kalkulator sa zaslonom s 1 retkom i prikazom 10 + 2 znamenke ima 140 funkcija. Djelomično je proizveden od recikliranih materijala s proizvoda tvrtke Canon, što ga čini idealnim za osobe koje drže do održive potrošnje.

F-715SG

F-715SG

Napredan znanstveni kalkulator F-715SG dostupan je u tri različite boje i s velikim dvorednim LCD zaslonom. Djelomično je proizveden od recikliranih materijala iz tvrtke Canon, što ga čini održivim odabirom.

F-718SGA

F-718SGA

Ovaj antibakterijski znanstveni kalkulator s matricom točaka na zaslonu nudi studentima higijenski i vrlo precizan uređaj za računanje. Djelomično je proizveden od recikliranih materijala s proizvoda tvrtke Canon, što ga čini idealnim za osobe koje drže do održive potrošnje.

F-789SGA

F-789SGA

Učinite zamršene jednadžbe jednostavnima uz znanstveni kalkulator F-789SGA koji je prepun naprednih funkcija, a neki su njegovi dijelovi izrađeni od materijala koje je tvrtka Canon reciklirala. A tu je i antibakterijska tipkovnica koja čuva zdravlje.

 

Kalkulatori s funkcijom ispisa

Ovi kalkulatori dolaze s brzom i izdržljivom jedinicom za ispis te omogućavaju jasan ispis u jednoj ili dvije boje. Njihove ergonomske tipkovnice i veliki zasloni povećavaju praktičnost i čine ih savršenima za zahtjevnu upotrebu u užurbanim uredima. Njihova visoka brzina ispisa jamči visoku razinu produktivnosti.

MP25-MG

MP25-MG

Ovaj 12-znamenkasti uredski kalkulator s mogućnošću ispisa odlikuje se ergonomskim dizajnom i poboljšava produktivnost. Iskoristite brzo ispisivanje preko dvobojne tintne vrpce s funkcijama Tax, Business, Clock i Calendar.

MP37-MG

MP37-MG

Ovaj 12-znamenkasti uredski kalkulator s mogućnošću ispisa odlikuje se ergonomskim dizajnom i osigurava produktivnost. Iskoristite dvobojan ispis brzine od 4,8 redaka u sekundi, kao i funkcije Tax (porezni izračuni), Bussines (poslovni izračuni) te Currency (valutni izračuni).

X MARK I PRINT

X MARK I PRINT

Proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon, ovaj jedinstveni poslovni kalkulator s funkcijom ispisa, koji vam može stati u dlan, kombinira elegantnu jednostavnost s ekološkom osviještenošću – za maksimalnu eleganciju i minimalnu količinu otpada.

MP120-MG

MP120-MG

Ovaj kalkulator s prikazom 12 znamenki te zaslonom i ispisom u dvije boje kombinira rad koji ne šteti okolišu s profesionalnim performansama. Poslovne funkcije za izračun poreza i pretvorbu valuta povećavaju efikasnost.

MP121-MG

MP121-MG

Izrađen od recikliranog materijala, ovaj kalkulator s 12 znamenki, ispisom i prikazom u dvije boje nudi niz profesionalnih značajki, uključujući i poslovne funkcije za izračunavanje poreza i konverziju valuta koje štede vrijeme.

Kalkulatori serije K

K (Chroma) je najnovija serija kalkulatora tvrtke Canon čiji dizajn stavlja naglasak na boju i životni stil. Osim što posjeduju uobičajene poslovne funkcije, kalkulatori serije K mogu se i lijepo uklopiti u dizajn interijera vašeg doma ili ureda, a izrađeni su uporabom materijala nastalih recikliranjem proizvoda tvrtke Canon.

LS-100K

LS-100K

Paleta suvremenih boja kojima možete uljepšati svoj ured ili unutrašnjost doma.

LS-123K

LS-123K

LS-123K prvi je kalkulator nove serije K tvrtke Canon. Njegove korisne funkcije nadopunjava izbor od pet živopisnih boja s metalik završnom obradom koje uljepšavaju interijer vašeg doma ili ureda.

 

Kalkulatori serije X

Nagrađivana serija X iz tvrtke Canon donosi asortiman kalkulatora s dizajnom koji oduzima dah. Možete birati: od kalkulatora s poslovnim funkcijama preko prijenosnih modela s funkcijom ispisa do višenamjenskih uređaja. Savršeni kao vrijedan poklon ili elegantna oprema za ured.

X MARK II

X MARK II

Ovaj izuzetno tanki 12-znamenkasti poslovni kalkulator koji se napaja solarnom energijom ima praktične funkcije i tanki aluminijski dizajn te je ekološki prihvatljiv. Praktičan poslovni alat koji kombinira stil i održivost.

X MARK I PRESENTER

X MARK I PRESENTER

X MARK I Presenter je moderan i svestran višenamjenski kalkulator koji kombinira funkcije bežičnog uređaja za prezentacije, pokazivača i mjerača vremena u tankom kućištu veličine dlana djelomično proizvedenom od recikliranih materijala od uređaja tvrtke Canon.

X MARK I PRINT

X MARK I PRINT

Proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon, ovaj jedinstveni poslovni kalkulator s funkcijom ispisa, koji vam može stati u dlan, kombinira elegantnu jednostavnost s ekološkom osviještenošću – za maksimalnu eleganciju i minimalnu količinu otpada.