Kamkorderi

Naš asortiman kamkordera LEGRIA

Asortiman kamkordera visoke rezolucije tvrtke Canon kombinira vrhunsku kvalitetu slike sa stručnošću tvrtke Canon: precizno inženjerstvo i tehnološko znanje koje su rezultat više od 50 godina na vodećem mjestu u industriji.

LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

U svakom trenutku uživate u Full HD razlučivosti. Snimajte i pratite pojedinosti s udaljenosti koristeći napredno zumiranje od ogromnih 57x te ih bežično dijelite s pametnim telefonima i tabletima koristeći FlashAir kartice.

LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Ovaj kompaktni kamkorder omogućit će vam da u svakom trenutku uživate u Full HD razlučivosti. Snimajte i pratite pojedinosti s udaljenosti koristeći napredno zumiranje od ogromnih 57x te ih bez napora dijelite s osobama oko sebe pomoću ugrađenih tehnologija Wi-Fi i NFC.

LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Snimite svaki detalj s udaljenosti. Obuhvatite sve u kadar. Ovaj kompaktni kamkorder pruža zabavu i slobodu cijeloj obitelji. Ugrađene tehnologije Wi-Fi i NFC omogućit će vam da u svakom trenutku uživate u Full HD razlučivosti i jednostavno dijelite.

LEGRIA mini

LEGRIA mini

Budite spremni stati u kadar. Pružajući jedinstvenu kombinaciju izuzetno širokokutnog objektiva, prilagodljivog LCD zaslona i ugrađenog postolja, LEGRIA mini s funkcijom Wi-Fi omogućava vam da snimate sebe i budete dio svojih videozapisa.

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X s Wi-Fi vezom nudi čist zvuk CD kvalitete i širok dinamički raspon. Jedinstvena kombinacija izuzetno širokokutnog objektiva, ugrađenog postolja i podesivog LCD zaslona daje vam moć da stvarate videozapise koji zvuče jednako dobro kao što izgledaju.

LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Dizajniran da zadovolji kreativnu strast video-entuzijasta, LEGRIA HF G25 ima širokokutni objektiv, opsežne ručne kontrole i izuzetan zvuk za zapanjujuće HD videozapise.

LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

Istaknuti kamkorder LEGRIA HF G30 u kompaktnom kućištu kombinira optiku visokih specifikacija, senzor i stabilizator te Wi-Fi funkciju, što ga čini idealnim za entuzijaste koji svoju kreativnost žele izraziti kroz videozapise profesionalne kvalitete.