EOS digitalni SLR i kompaktni fotoaparati

Naš asortiman EOS fotoaparata

Postignite bolje rezultate uz EOS – najopsežniji sustav digitalnih fotoaparata s izmjenjivim objektivima, objektiva i dodatne opreme na svijetu. Isprobali su ih profesionalci u tom polju. Preferiraju ih fotografi posvuda.

EOS M

EOS M

Kompaktni fotoaparat od 18 megapiksela s izmjenjivim objektivima dovoljno je malen da ga uvijek možete ponijeti sa sobom. Uživajte u jednostavnim kreativnim kontrolama i vrhunskoj izvedbi pri slabom osvjetljenju što daje zapanjujuće fotografije.

EOS 1200D

EOS 1200D

Sačuvajte emocije posebnih trenutaka uz DSLR fotoaparat koji je jednostavan za korištenje i pruža rezultate u koje ćete se zaljubiti.

EOS 1100D

EOS 1100D

Napredan, kompaktan i cijenom pristupačan: vaši prvi koraci u svijet DSLR fotografije sada su jednostavniji zahvaljujući modelu EOS 1100D tvrtke Canon.

EOS 100D

EOS 100D

Mali i odzivni DSLR fotoaparat koji možete nositi svuda. EOS 100D s 18 megapiksela pruža vrhunske fotografije i videozapise, ima optičko tražilo i omogućava intuitivno upravljanje pomoću zaslona osjetljivog na dodir.

EOS 760DNovo

EOS 760D

Osnažite svoju kreativnost ovim naprednim DSLR modelom s kontrolama profesionalne razine, vrhunskim NFC povezivanjem i našim najnovijim tehnologijama za vrhunsku kvalitetu slike.

EOS 750DNovo

EOS 750D

Bez napora snimajte bolje slike. Opremljen najnovijim tehnologijama, ovaj fotoaparat s 24,2 megapiksela ima Wi-Fi i NFC za jednostavno dijeljenje predivnih fotografija DSLR kvalitete i Full HD videozapisa poput filmova u kinu.

EOS 700D

EOS 700D

Zakoračite u svijet DSLR fotografije i pustite svoju kreativnost da raste. Izrađujte vrhunske fotografije i videozapise uz senzor s 18 megapiksela te uživajte u snimanju uz pomoć jednostavnog Clear View LCD II zaslona osjetljivog na dodir koji ima promjenjivi kut.

EOS 650D

EOS 650D

Idealan ulazak u svijet EOS snimanja. Senzor od 18 megapiksela modela EOS 650D odličan je i za fotografije i za Full HD videozapise. Snimanje je jednostavno uz Clear View LCD II zaslon osjetljiv na dodir kojemu se može prilagoditi kut nagiba.

EOS 600D

EOS 600D

Zahvaljujući razlučivosti od 18 megapiksela koja je vodeća u klasi, dizajnu prilagođenom korisniku te cijeloj obitelji EOS objektiva i dodatne opreme koja vam stoji na raspolaganju, uz model EOS 600D ništa ne može stati na put odličnim fotografijama.

EOS 60D

EOS 60D

Otkrijte svoju kreativnu stranu uz EOS 60D. Izrazite se kroz zapanjujuće fotografije ili Full HD videozapise koristeći LCD zaslon s prilagodljivim kutom nagiba i napredne kreativne značajke.

EOS 60Da

EOS 60Da

Dizajniran posebno za astrofotografiju, model EOS 60Da osjetljiviji je na infracrveno svjetlo zahvaljujući izmijenjenom niskopropusnom filtru koji se nalazi ispred CMOS senzora s 18 megapiksela u fotoaparatu.

EOS 70D

EOS 70D

Zabilježite trenutak na zapanjujućim fotografijama i u Full-HD videozapisima pomoću modela EOS 70D odličnih radnih značajki koji pruža snimanje brzinom od 7 fps u punoj razlučivosti, napredni sustav automatskog izoštravanja u 19 točaka i jedinstvenu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF tvrtke Canon.

EOS 7D Mark II

EOS 7D Mark II

Napravljen za one koji vole brzinu. Među prvima snimite izvanredno i uhvatite trenutke koji su drugim fotografima promaknuli. Bilo da se radi o fotografijama ili videozapisima, izrazite svoju kreativnu stranu kao nikada prije.

EOS 6D

EOS 6D

DSLR fotoaparat s 20,2 megapiksela koji ima senzor punog kadra i kompaktan dizajn. Idealan je za fotografiranje portreta i fotografiranje na putovanjima te pruža odličnu kontrolu dubine polja i veliki izbor širokokutni EF objektiva.

EOS 5D Mark III

EOS 5D Mark III

EOS 5D Mark III je DSLR sa senzorom punog kadra koji ima 22,3 MP, automatsko izoštravanje u 61 točki i kontinuirano snimanje brzinom od 6 fps. Snimajte vrlo kvalitetne Full HD videozapise uz ručnu kontrolu svih funkcija, od brzine do zvuka.

EOS 5DSNovo

EOS 5DS

Kombinirajte brzo, instinktivno DSLR rukovanje s razlučivosti od 50,6 megapiksela kako biste snimili izvanredne detalje u svakom trenutku. EOS 5DS preobrazit će vaš pogled na svijet.

EOS 5DS RNovo

EOS 5DS R

Dizajniran za pružanje vrhunske DSLR kvalitete slike, s razlučivošću od 50,6 megapiksela i niskopropusnim filtrom koji omogućava maksimalnu oštrinu senzora fotoaparata.

EOS-1D X

EOS-1D X

Model EOS-1D X kombinira brzinu s kvalitetom slike te predstavlja fotoaparat nove generacije za profesionalne korisnike. Senzor punog kadra s 18 megapiksela i dva “DIGIC 5+” procesora postavlja standard, a snimanje brzinom od 12 sličica u sekundi dalje pomiče granice.

EOS-1D C

EOS-1D C

Revolucionarni multimedijski fotoaparat koji postiže iznimne rezultate u snimanju fotografija i videozapisa: EOS-1D C donosi 4k videozapise i napredne funkcije za video kao što je Canon Log Gamma u kućištu DSLR fotoaparata visokih radnih značajki.