Digitalni kompaktni fotoaparati PowerShot i IXUS

Fotoaparati PowerShot i IXUS

Istražite cijeli asortiman kompaktnih digitalnih fotoaparata: moderni, prepuni značajki i napravljeni da traju.

Serije PowerShot G i S

Fotoaparati iz serija PowerShot G i S nude izuzetne radne značajke i napredne funkcije uz potpunu ručnu kontrolu za ozbiljne fotografe.

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

Zahvaljujući velikom senzoru i brzom objektivu za zumiranje od f/2, PowerShot G1 X Mark II nudi karakteristike i svestranost DSLR fotoaparata u kompaktnom kućištu.

PowerShot G7 X

PowerShot G7 X

Uživajte u neograničenoj kreativnosti uz zapanjujuće rezultate džepnog fotoaparata. Ovaj profesionalni Wi-Fi kompaktni fotoaparat daje kvalitetne snimke danju i noću – zahvaljujući svijetlom objektivu od f/1.8-2.8, velikom senzoru tipa 1,0 i vrhunskoj brzini odziva.

PowerShot G16

PowerShot G16

Uz kontrolu i radne značajke na profesionalnoj razini, iznimno brz PowerShot G16 nudi vrlo brzo automatsko izoštravanje, fotografiranje brzinom od 9,3 slika u sekundi*, svijetao objektiv f/1,8-2,8 sa zumiranjem od 5x, HS sustav s procesorom DIGIC 6 i snimanje Full HD videozapisa brzinom od 60 sličica u sekundi.

PowerShot S120

PowerShot S120

Svijetao objektiv f/1,8, HS sustav, brzo kontinuirano snimanje do 9,4 slika u sekundi*, profinjena ergonomija i Wi-Fi fotoaparat PowerShot S120 čine odličnim džepnim izborom za svakog ozbiljnog fotografa.

PowerShot S200

PowerShot S200

HS sustav i svijetli objektiv od f/2 jamče vrhunske karakteristike u svim uvjetima osvjetljenja. PowerShot S200 stavlja umjetničku kontrolu u džepove fotografa koji vole kreativnu fotografiju i omogućava dijeljenje fotografija kada ste u pokretu.

Serija PowerShot SX

Nudeći snažno optičko zumiranje u kompaktnom kućištu, fotoaparati iz serije PowerShot SX osiguravaju zapanjujuće rezultate bilo gdje i bez obzira na vaše vještine snimanja.

PowerShot SX60 HS

PowerShot SX60 HS

Snimite i najsitnije detalje divljih životinja s udaljenosti. Ovaj iznimno svestran i bogato opremljen Wi-Fi fotoaparat prijelaznog tipa sa zumiranjem od 65x kombinira zabavu i profesionalnu kontrolu te omogućava snimanje nevjerojatnih širokokutnih pejzaža.

PowerShot SX530 HS

PowerShot SX530 HS

Ovaj fotoaparat sa zumiranjem od 50x pojednostavljuje snimanje i dijeljenje, a svaku će scenu snimiti uz zapanjujuće detalje. Uživajte u vrhunskoj lakoći upotrebe ili poboljšajte fotografske vještine i izrazite se pomoću kreativne kontrole.

PowerShot SX520 HS

PowerShot SX520 HS

Svestrani, lako prijenosni fotoaparat sa zumiranjem od 42x koji svaku priliku snima uz zapanjujuće detalje. Uživajte u vrhunskoj lakoći upotrebe ili poboljšajte fotografske vještine i izrazite se pomoću kreativne kontrole.

PowerShot SX410 IS

PowerShot SX410 IS

Jednostavan, zabavan i kreativan, ovaj mali obiteljski fotoaparat prijelaznog tipa ima snažno zumiranje od 40x u sićušnom prijenosnom kućištu pa je lako snimiti detalje svakog posebnog trenutka u obliku zapanjujućih fotografija i HD videozapisa.

PowerShot SX400 IS

PowerShot SX400 IS

Ovaj mali, obiteljski fotoaparat prijelaznog tipa čini snimanje dragocjenih fotografija i HD videozapisa jednostavnim. Jednostavan, zabavan i kreativan, ima zumiranje od 30x u sićušnom kućištu koje možete nositi bilo gdje.

PowerShot SX710 HS

PowerShot SX710 HS

Bogat značajkama i savršenza putovanja, ovaj fotoaparat s iznimno velikim zumiranjem snimit će vaše avanture u nevjerojatnoj kvaliteti

PowerShot SX700 HS

PowerShot SX700 HS

Putujte bez mnogo prtljage uz izuzetno kompaktan PowerShot SX700 HS koji se odlikuje izvrsnim zumiranjem od 30x te vam omogućuje da krupne kadrove snimite s velike udaljenosti, a tu su i HS sustav, videozapisi u Full HD razlučivosti od 60 kadrova u sekundi te Wi-Fi i NFC za brzo i jednostavno dijeljenje.

PowerShot SX610 HS

PowerShot SX610 HS

Snimite jasne detalje svih bitnih trenutaka zahvaljujući snažnom zumiranju od 18x u tankom, džepnom dizajnu. Jednostavno dijelite kvalitetne fotografije i videozapise Wi-Fi vezom s podrškom za NFC.

PowerShot SX600 HS

PowerShot SX600 HS

Snažno zumiranje od 18x u tankom, džepnom dizajnu, sve značajke potrebne za snimanje fotografija i videozapisa visoke kvalitete i Wi-Fi veza za jednostavno dijeljenje snimaka na internetu, karakteristike su fotoaparata PowerShot SX600 HS.

Serija PowerShot N

Fotoaparati iz serije PowerShot N omogućavaju kreativnost bez napora i vrhunsku kvalitetu slike u iznimnom i jedinstvenom simetričnom kućištu za snimanje iz bilo kojeg položaja.

PowerShot N100

PowerShot N100

Pomoću inovativne značajke fotoaparata za priče okrenutog prema korisniku, vrhunske kvalitete slike i napredne povezivosti, PowerShot N100 tvrtke Canon omogućuje vam da budete još kreativniji i svoje fotografije pretvorite u priče.

PowerShot N2

PowerShot N2

Jedinstveni PowerShot N2 omogućava snimanje, kreiranje i dijeljenje životnih trenutaka iz bilo kojeg kuta. Ovaj minimalistički fotoaparat omogućava kreativnost bez napora, snimanje iz bilo kojeg položaja, zapanjujuće fotografije i jednostavno Wi-Fi povezivanje.

IXUS

Iznimno stilizirani uređaji IXUS donose naprednu tehnologiju u iznimno tankim metalnim kućištima, kako biste uz svaku snimku ostavili i svoj utisak.

IXUS 275 HS

IXUS 275 HS

Snimajte predivne fotografije i Full HD videozapise s lakoćom te uživajte u jednostavnom dijeljenju putem Wi-Fi i NFC veze – gdje god vas život odvede – uz ovaj tanki i moderni IXUS sa zumiranjem od 12x i odličnim radnim značajkama.

IXUS 265 HS

IXUS 265 HS

Nosite Canon kvalitetu slike u džepu kamo god krenuli uz ovaj tanki, moderni fotoaparat opremljen objektivom za zumiranje od 12x koji vas približava akciji i Wi-Fi vezom koja omogućava trenutačno dijeljenje vaših uspomena.

IXUS 170

IXUS 170

Fleksibilan IXUS 170 sa senzorom od 20 megapiksela i optičkim zumiranjem od 12x prikladan je za nošenje, profinjen i malen te osigurava izvanredne rezultate svaki put. Jednostavno usmjerite i snimajte oštre, detaljne fotografije s udaljenosti.

IXUS 165

IXUS 165

Ovaj profinjeni IXUS ima senzor od 20 megapiksela te omogućava snimanje bez napora i jamči fantastično izoštrene, detaljne fotografije svaki put. Opremljen je naprednim značajkama i dovoljno je malen da ga možete svuda nositi sa sobom.

IXUS 160

IXUS 160

Ovaj profinjeni IXUS sa senzorom od 20 megapiksela i inteligentnim automatskim načinom rada fleksibilan je, zabavan i dovoljno malen da ga možete svuda nositi sa sobom, a snimanje prekrasnih fotografija i HD videozapisa u Canon kvaliteti uz njega je jednostavno i lako.

IXUS 155

IXUS 155

Moderni IXUS 155 snima svaki detalj bez obzira koliko ste udaljeni zahvaljujući 20 megapiksela i vrlo širokom optičkom zumiranju od 10x. Smart Auto i inteligentni stabilizator slike osiguravaju izvanredne rezultate svaki put kada usmjerite i snimite.

IXUS 150

IXUS 150

Lako je snimati oštre, detaljne fotografije i videozapise ovim tankim, modernim modelom IXUS sa 16 megapiksela koji ima optičko zumiranje od 8x i optički stabilizator slike, a dovoljno je malen da vam stane u džep.

IXUS 145

IXUS 145

Samo usmjerite i snimajte, a ovaj tanki, privlačni IXUS sa 16 megapiksela i načinom rada Smart Auto pobrinut će se za postavke fotoaparata umjesto vas, tako da ćete svaki put moći uživati u predivnim fotografijama i HD videozapisima Canon kvalitete.

Serija uređaja PowerShot D

Robusno dizajnirani, uređaji iz serije PowerShot D omogućavaju snimanje svakog ekstremnog trenutka u iznimnoj kvaliteti – kamo god da vas avantura ponese.

PowerShot D30

PowerShot D30

Izdržljivi i pouzdani PowerShot D30 omogućava vam uživanje u naprednim radnim značajkama pod vodom do dubine od 25 m. Idealan je za bilo koju avanturu u prirodi zahvaljujući HS sustavu za vrhunske snimke i značajci GPS za praćenje uzbudljivih trenutaka.