Tintni pisači PIXMA

Pisači PIXMA

Istražite cijeli asortiman modernih tintnih pisača PIXMA tvrtke Canon dizajniranih za brz, vrlo kvalitetan ispis dokumenata i fotografija.

Pisači s punjivim spremnicima s tintom

Osim impresivnih značajki serije PIXMA, PIXMA serija G dizajnirana je za učinkovitost i praktičnost zahvaljujući novim punjivim spremnicima s tintom koji se lako koriste.

PIXMA G3400Novo

PIXMA G3400

Višefunkcijski pisač koji ima funkciju Wi-Fi, mogućnost povezivanja s računalnim oblakom, bočice s tintom visokog učinka te vam omogućuje da kod kuće ili u uredu izradite nevjerojatne ispise dokumenata ili fotografija uz niske troškove.

PIXMA G2400Novo

PIXMA G2400

Učinkovit višefunkcijski pisač, s bočicama s tintom visokog učinka, koji vam omogućuje da kod kuće ili u uredu izradite nevjerojatne ispise dokumenata ili fotografija uz niske troškove.

PIXMA G1400Novo

PIXMA G1400

Jednofunkcijski pisač visokog učinka – savršen za izradu vrlo kvalitetnih, nevjerojatnih ispisa dokumenata i fotografija kod kuće ili u uredu uz niske troškove.

Tintni pisači 3-u-1

Ovi kompaktni i moderni višenamjenski pisači PIXMA s funkcijom ispisa, kopiranja i skeniranja savršeno će se uklopiti u vaš dom.

PIXMA serije MG7700

PIXMA serije MG7700

Vrhunski višenamjenski uređaj koji sustavom sa 6 tinti ispisuje zapanjujuće fotografije bez kompromisa po pitanju brzine ili kvalitete. Pomoću intuitivnih dodirih kontrola možete se povezati s pametnim uređajima i informatičkim oblakom.

PIXMA serije MG6800

PIXMA serije MG6800

Wi-Fi i zaslon osjetljiv na dodir ovog višenamjenskog uređaja odličnih radnih značajki s 5 tinti olakšavaju ispisivanje vaših dokumenata i fotografija izravno s pametnih uređaja te omogućavaju pristup uslugama za pohranu u informatičkom oblaku.

PIXMA serije MG5700

PIXMA serije MG5700

Jednostavan ispisivanje i skeniranje s pametnim uređajima i informatičkim oblakom. Zabavite se stvarajući predivne slike i dokumente ovim svestranim i korisniku prilagođenim višenamjenskim uređajem s 5 tinti.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Kompaktan i napredan višenamjenski uređaj s funkcijama ispisa, kopiranja i skeniranja. Uz automatski obostrani ispis, zaslon u boji i Wi-Fi, pruža ispis s pametnog telefona i interneta te podršku za Apple AirPrint.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

Jednostavno uspostavljajte vezu s pametnim uređajima i oblakom pomoću ovog kompaktnog višenamjenskog uređaja s Wi-Fi vezom. Uživajte u brzom, visokokvalitetnom ispisivanju, kopiranju i skeniranju uz obostrano ispisivanje i opcionalne XL spremnike s tintom.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Zakoračite u bežični svijet uz ovaj cijenom pristupačan, kompaktni višenamjenski uređaj s funkcijom Wi-Fi koji vam omogućava jednostavan ispis s pametnog telefona, tableta, fotoaparata ili iz informatičkog oblaka. Jednostavno povezujte, kopirajte, ispisujte i skenirajte.

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Jednostavan i kompaktan višenamjenski pisač, skener i kopirni uređaj s elegantnom završnom obradom u bijeloj boji i opcijskim, cijenom prihvatljivim XL spremnicima s tintom i softverom za inteligentan ispis s web-mjesta.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Kompaktan višenamjenski pisač za jednostavan ispis, skeniranje i kopiranje kod kuće s opcijskim, cijenom prihvatljivim XL spremnicima s tintom i softverom za inteligentan ispis s web-mjesta.

Tintni pisači 4-u-1

Višenamjenski pisači PIXMA s funkcijom ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja te ADF-om savršeni su za vaš kućni ured.

PIXMA MX925

PIXMA MX925

Snažan i produktivan višenamjenski uređaj s 5 tinti koji pruža mogućnost upotrebe XL i XXL spremnika s tintom, Wi-Fi, Ethernet i automatski obostrani ulagač dokumenata kapaciteta 35 stranica. Napredno upravljanje medijima uz odlagač za papir kapaciteta 250 listova, obostrani ispis i izravni ispis na disk.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

Vrhunski bežični višenamjenski uređaj s 5 tinti koji ima Ethernet, mogućnost povezivanja s mobilnim uređajem i informatičkim oblakom te automatski obostrani ulagač dokumenata kapaciteta 35 listova za izuzetno produktivan ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje kod kuće ili u uredu.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Jednostavno ispisujte, kopirajte, skenirajte i faksirajte pomoću ovog višenamjenskog uređaja s podrškom za informatički oblak. Wi-Fi veza omogućava dijeljenje funkcija između više računala, kao i pametnih uređaja.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Jednostavno ispisujte, kopirajte, skenirajte i faksirajte pomoću ovog cijenom pristupačnog višenamjenskog Wi-Fi uređaja. Možete dijeliti funkcije između više računala, kao i mobilnih uređaja te uživati u opcionalnim isplativim XL spremnicima s tintom.

PIXMA MX495

PIXMA MX495

Ovaj cijenom pristupačan višenamjenski uređaj sa značajkom Wi-Fi® omogućava povezivanje u informatički oblak. Idealan je za kućnu upotrebu; omogućava jednostavan ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje, a pruža i funkcije dijeljenja između više uređaja, uključujući pametne telefone i tablete.

Tintni pisači za dokumente i fotografije

Pružajući ispis A4 ili A3 formata, ovi pisači PIXMA za ispis dokumenata i fotografija savršeno će se uklopiti u vaš dom ili ured.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Ovaj A3+ uredski pisač odličnih radnih značajki ima Wi-Fi i Ethernet vezu te pruža ispis s mobilnih uređaja. 5 zasebnih spremnika s tintom osiguravaju izradu vrhunskih poslovnih dokumenata i fotografija.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

Uživajte u fotografijama nevjerojatne kvalitete do A3+ formata zahvaljujući ovom vrhunskom pisaču sa 6 zasebnih tinti. Ispisujte bežično iz bilo kojeg dijela kuće, kao i s pametnih telefona, tableta i Wi-Fi fotoaparata. Idealan za osobe koje vole fotografiju.

PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Pisač za fotografije odličnih radnih značajki s 5 pojedinačnih tinti te mogućnošću Wi-Fi povezivanja i ispisa s pametnog telefona. Niski dizajn s dva potpuno integrirana odlagača za papir te značajke automatskog obostranog ispisa i izravnog ispisa na disk.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Ovaj kompaktni pisač pruža cijenom pristupačan, vrlo kvalitetan ispis zahvaljujući tehnologiji FINE tvrtke Canon i opcionalnim XL spremnicima s tintom. USB veza čini ga savršenim stolnim pisačem za osobnu upotrebu.

PIXMA iP110 s baterijom

PIXMA iP110 s baterijom

Povežite pisač i ispisujte dok ste u pokretu uz vrhunski prijenosni pisač. Ovaj lagani pisač može stati u torbu za prijenosno računalo, a omogućava vam ispis izravno s pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka – uz izvanredne rezultate.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Povežite pisač i ispisujte dok ste u pokretu uz vrhunski prijenosni pisač. Ovaj lagani pisač može stati u torbu za prijenosno računalo, a omogućava vam ispis izravno s pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka – uz izvanredne rezultate.

Tintni fotopisači

Jednostavno ispisujte slike galerijske kvalitete u veličinama od 10 x 15 cm (4 x 6 inča) do A3+ formata pomoću profesionalnih fotopisača PIXMA.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Iskusite vrhunsku kvalitetu. Izrađujte profesionalne ispise za prodaju ovim pisačem A3+ formata s 12 tinti, bez potrebe za slanjem slika u fotografski laboratorij. Velika produktivnost i podrška za velik broj medija osiguravaju najveći profit.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Ovaj izuzetno precizni pisač koristi sustav s 10 pigmentnih tinti i daje ispise galerijske kvalitete koje ćete moći s ponosom izlagati ili prodavati. Mogućnost povezivanja s informatičkim oblakom jamči jednostavnu integraciju s omiljenim profesionalnim aplikacijama za uređivanje i pohranu.