Rent A Canon

Produkcija dokumenata jedna je od najvećih stavki u troškovima moderne poslovne organizacije, te lako može ‘pojesti’ i do 3% dobiti.

inc.grafika

Unatoč tome, mnoge organizacije nemaju dovoljno vremena, osoblja ili stručnosti da bi učinkovito upravljali svojim uređajima za ispis.Uz uslugu Rent A CANON možete unajmiti multifunkcijske uređaje za ispis i uz precizan trošak dobiti bezbrižnu, efikasnu i pouzdanu produkciju poslovnih dokumenata.

Pored  prodaje  CANON uređaja C-Servis vam nudi veliki asortiman fotokopir aparata koje Vam možemo rentirati i to od manjih uredskih rješenja do profesionalnih fotokopir aparata – crno-bijelih i color te multifunkcijskih uređaja.Kako bi mogli da Vam ponudimo i osiguramo najbolji uređaj moramo znati vaše potrebe i zahtjeve. Na izbor uređaja najviše utiče mjesečni obim štampe, kopiranja, vrsta posla kojom se bavite kao i drugi zahtjevi i potrebe za umrežavanjem, veličinom formata i slično.

Najam kopir uređaja uključuje:

  • dostavu i instalaciju uređaja
  • uputstvo za upotrebu
  • potrošni materijal i
  • redovno održavanje (servis i popravku)

Ulaganje – kroz ovu uslugu je minimalno, a odmah dobivate na korištenje uređaje i opremu koja savršeno odgovara vašim trenutnim potrebama.Ukoliko te potrebe vremenom variraju bilo kvalitetom ili količinom, odmah smo u mogućnosti pratiti vas odgovarajućim uređajima i opremom.

Podrška – kao našem klijentu na raspolaganju su vam naši konzultanti i servisni stručnjaci za kvalitetan rad opreme, kao i za planiranje, projektiranje i implementaciju budućih potreba.

Implementacija – odmah po dogovoru i potpisu ugovora, dobivate na korištenje uređaje koji su u vlasništvu preduzeća C-Servis d.o.o., a time nama povjeravate i kompletnu brigu oko njihovog ispravnog i kvalitetnog funkcioniranja. Sve troškove oko dostave i instalacije uređaja na vaše lokacije, redovnog održavanja, servisa i otklanjanja kvarova, tonera za ispis, rezervne dijelove,
putne troškove i rad servisera, snosi C-Servis d.o.o.