Servis

Svjesni smo da nakon prodaje, servisna podrška je od presudne važnosti dobrog poslovnog odnosa.Stoga našem servisnom sektoru dajemo poseban značaj.


Održavanje – uz vama prilagođenu ugovornu servisnu uslugu, maksimalno povećajte svoju produktivnost, izbjegnite zastoje i bezbrižno osigurajte stalnu visoku kvalitetu rada vaših uređaja.

Tehnička podrška – bilo preko telefona ili osobno na vašoj lokaciji možete se s povjerenjem osloniti na naše servisne stručnjake sa doista impresivnim iskustvom u suočavanju sa svim izazovima pred kojima se nađete.

Profesionalne usluge – uložili ste u novi, napredni multifunkcijski uređaj i važno je da u svoj posao čim prije uvedete prednosti koje vam uređaj nudi. Upravo stoga naši specijalisti pružiti će vam svu moguću pomoć prilikom instalacije i konfiguracije u vašu informatičku i komunikacijsku infrastrukturu.Tokom vremena i rastom vašeg posla, rasti će i mijenjati se potrebe i zahtjevi prema vašoj IT okolini i načinu upravljanja dokumentima. Kao rješenje nudimo vam naše usluge koje će u svakom trenutku pratiti i adresirati vaše poslovne potrebe.

Untitled125

Logistika – nabavom Canon uređaja, automatski ste odabrali kvalitetu, pouzdanost i inovaciju. Razmišljajte dugoročno, te odabirom naše ugovorne servisne usluge osigurajte bezbrižnu logistiku za vaše uređaje uz originalne Canon tonere, bubnjeve i rezervne dijelove.