Therefore

therefore_rgb_on_white_JPG

Therefore

Uredski radnici provedu prosječno preko 50 minuta dnevno tražeći informacije. To ne samo da je frustrirajuće, nego i smanjuje produktivnost. Therefore™ rješenje iz Canona svakom pruža brz i siguran pristup informacijama koje su mu potrebne. Dokumenti se mogu automatski usmjeravati i pratiti kroz čitavu firmu, kako bi se povećala učinkovitost procesa.

  • Sigurno i učinkovito pohranjivanje i pronalaženje
  • Trenutan pristup ključnim informacijama
  • Povećana produktivnost i poboljšana usklađenost s propisima

Lako upravljanje dokumentima pomoću Therefore™

Therefore™ vam omogućava da organizirate sve informacije ključne za vaš posao. Sa njim možete pretraživati, pronalaziti, pregledati, razvrstavati, grupirati i distribuirati dokumente; za trenutak možete prikupiti, organizirati i pristupiti bilo kojem sadržaju, kao i kreirati automatske radne procese kako biste modernizirali procese ključne za vaš posao. Therefore™ je lak za korištenje, što znači da je potrebna minimalna obuka osoblja i zbog toga je način rada daleko učinkovitiji.

Jednostavno pohranjivanje uz Therefore™

Jednostavno rečeno, Therefore™ vam omogućava stvaranje elektroničkog ormarića za sve vaše poslovne informacije. Pomoću njega možete snimati, organizirati i pristupati sadržaju, slikama, dokumentima, izvješćima i ostalim važnim poslovnim informacijama. Pronalaženje pohranjenih informacija je jednostavno putem univerzalnog sučelja, ili čak preko interneta, tako da traži minimalno osposobljavanje zaposlenika te pruža daleko učinkovitiji način rada.

Pohranite sve tipove informacija elektroničkim putem

Danas informacije do nas stižu u mnogim formatima i iz raznih izvora. Uz Therefore™ to uopće ne predstavlja problem. Papirnati dokumenti, elektroničke datoteke, bar-kodovi i e-mail poruke – sve ih je lako obraditi uz Therefore™.

Veća sigurnost i fleksibilnost

Therefore™ vam omogućuje tačno i lako određivanje dozvola za svakog korisnika radi povećavanja sigurnosti. Možete odrediti i administratore koji će centralno konfigurirati i definirati pravila korištenja. Osim toga, na svaki se dokument automatski stavlja digitalni potpis.

Usklađenost s propisima

Kako bi doprinio usklađenosti dokumenata vašeg preduzeća s propisima, Therefore™ server automatski stavlja digitalni potpis na svaki dokument.

Prikladan za vašu firmu

Therefore™ je u potpunosti prilagodljiv. Bez potrebe za korisničkim prilagođavanjima ili programiranjem, obično se može ugraditi u poslovanje za manje od sedam dana, uključujući i cjelokupnu obuku. Mogu se odrediti administratori koji će centralizirano uobličiti i definirati pravila posla.