CANON predstavio četiri nova A3 multifunkcijska uređaja!

ff5466df2f1efdb259ff37e30d5ee4ea

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je četiri nova A3 višefunkcijska uređaja (multifunctional device – MFD) u boji: imageRUNNER ADVANCE C3320, C3320i, C3325i i C3330i. Nova serija imageRUNNER ADVANCE C3300 spaja Canonovu nagrađivanu pametnu MFD platformu s poboljšanim upravljanjem dokumentima i novim ispisnim mehanizmom za smanjivanje ukupnog troška dokumenata u uredskim okruženjima.

Veliko prilagodljivo sučelje na dodirnom zaslonu u kombinaciji s intuitivnim radom uređaja imageRUNNER ADVANCE ubrzava svakodnevne radne procese. Korisnici mogu brzo skenirati na različita odredišta i pretvarati dokumente u različite formate (XML, PPT, Word).

Podrška za mobilni rad, uključujući ispis s mobilnih uređaja i skeniranje u odredišta u oblaku, osigurava produktivnost u pokretu. Dinamični radni procesi za ispis i unos dokumenata mogući su zahvaljujući pametnim aplikacijskim platformama MEAP i MEAP web koje se jednostavno integriraju s postojećim informatičkim okruženjima radi optimizacije radnih procesa od početka do kraja.

Skupi teret administracije i upravljanja uklonjen je uz pomoć automatskog upravljanja tonerima, udaljene dijagnostike i automatskog prikupljanja mjernih podataka. Novi uređaji troše manje od jednog vata struje u pasivnom načinu rada i nose certifikat Energy Star, što im daje jedan od najnižih TEC rezultata među uredskim uređajima.

Serija imageRUNNER ADVANCE C3300 bit će dostupna širom Europe od juna 2015.

868cc9ee5d076c1db30c642307af1cb7