Canon MAXIFY serija dobila nagradu Red Dot

Canon je objavio da su njegovi višefunkcijski poslovni tintni pisači Canon MAXIFY MB53501 i MB50501 osvojili dizajnersku nagradu Red Dot Design Award za dizajn proizvoda u 2015.

Nagradu dodjeljuje Design Zentrum Nordrhein Westfalen, dizajnerska organizacija čije je sjedište u Essenu u Njemačkoj. Nagrada Red Dot Design Award za dizajn proizvoda međunarodno je prepoznato priznanje koje se dodjeljuje vrhunskim tehnološkim inovacijama u različitim područjima, od namještaja do automobila. Članovi žirija su 38 dizajnerskih profesionalaca veterana, a ove godine među njima su se nalazili David Andersen, prof. Werner Aisslinger i prof. Jimmy Choo, OBE.

Canon MAXIFY MB5350 i MB5050 predstavljeni su 2014. kao dio nove serije višefunkcijskih tintnih pisača dizajniranih da pruže podršku firmama u razvoju. Koriste jedinstvenu kombinaciju ispisne glave i sustava za ulaganje papira koji su posebno razvijeni za ovu seriju i omogućuju visoku brzinu i veliku pouzdanost u kompaktnom obliku. Uređaji donose elegantnu i simetričnu estetiku koja ih čini vizualno i ergonomski svestranima.

Svi proizvodi kojima su ove godine dodijeljene nagrade Red Dot, uključujući Canonove pisače MAXIFY MB5350 i MB5050, bit će prikazani na posebnoj izložbi koja će se održati od 30. 06. do 26.07. 2015. u Red Dot Design Museumu u Essenu u Njemačkoj.

canon_maxify