Pravo vrijeme za digitalizaciju

Rad na daljinu sada je važniji nego ikad prije. Zbog trenutnih zbivanja u svijetu, velik broj poslodavaca uveo je rad na daljinu. No, znate li kako prilagoditi svoje poslovanje na ove promjene?
Količina papira i digitalnih dokumenata u vašoj organizaciji i dalje raste iz dana u dan, a s obzirom na moderni ubrzani način rada, učinkovita obrada podataka i dokumenata je neophodna. U moru tehnoloških rješenja, digitalizacija dokumenata olakšava poslovanje – ali, samo kad imate i pametno rješenje.

Therefore – rješenje za uvijek dostupnu dokumentaciju

Bilo da ste u uredu ili radite od kuće, brzo i jednostavno želite pristupiti informacijama. Therefore rješava taj problem svojim sistemom za pohranu te omogućava da organizirate, automatizirate i lakše upravljate svim informacijama ključnima za vaš posao, odnosno vašim dokumentima.
Jednostavno rečeno, Therefore vam omogućava stvaranje tzv. „elektroničkog ormara“ za sve vaše poslovne informacije. To je poslovni sistem koji omogućava jednostavno pretraživanje, pronalazak i pregledavanje dokumentacije te njezino razvrstavanje i grupiranje, ali i distribuiranje. S njime možete arhivirati, skenirati i pristupiti pohranjenom sadržaju, dokumentima, fotografijama, izvještajima, kao i ostalim poslovno kritičnim informacijama.

Znate li da zaposlenici tjedno potroše preko četiri sata tražeći informacije? Danas informacije do nas stižu iz raznih izvora i u mnogo digitalnih formata – elektroničke datoteke, papirnati dokumenti, e-mail poruke, bar kodovi, fotografije, videozapisi… No, koliko se vremena izgubi prilikom traženja određene informacije u mnoštvu dokumenata?
Therefore vam omogućava da svoje informacije pronađete u sekundi, bez obzira u kojem su formatu, zahvaljujući pretraživanju po ključnim riječima, cijelom tekstu ili kategorijama. Tekst se može iščitati i sa slikovnih datoteka, što vam omogućava da za tren pronađete bilo koju vrstu informacija i istovremeno ju na jednostavan način možete podijeliti s kolegama unutar ili izvan kompanije.
Možete li sigurno pristupiti svojim dokumentima kod kuće? Sigurnost podataka i informacija iznimno je bitna za poslovanje. Uz Therefore, svi vaši podaci su smješteni u digitalnom repozitoriju gdje su potpuno sigurni, zaštićeni i tajni. Therefore vam pruža alate koji jamče da će vašim informacijama moći pristupati samo ovlaštene osobe, za sigurnost od vanjskih prijetnji, a mogu se i sigurno izrađivati njihove kopije.
Za sve, od malih i srednje velikih kompanija do velikih korporacija; početak je jednostavan i može se dodati više mogućnosti kako poslovanje raste. Neka se vaše informacije kreću s vama. Uz Therefore – sve je moguće.

Razgovarajte s našim timom i digitalizirajte svoje poslovanje još danas. Kontaktirajte nas telefonom broj 033277250, ili pošaljite upit na mail: c_servis@bih.net.ba