Novi višenamjenski uređaji !

Canon imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 PRO

 

Uređaji iz serija Canon imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 PRO namijenjeni su zadovoljenju poslovnih potreba vezanih uz organizacijske troškove, sigurnost i produktivnost zaposlenika, a obuhvaćaju cijeli niz  poboljšanja kojima se smanjuju ukupni troškovi rada s dokumentima, osiguravaju informacije i unaprjeđuje tijek rada.

 

Čak je 90 % ukupnih troškova dokumenata skriveno i odnosi se na troškove rukovanja dokumentima i njihove objave kao i upravljanje uređajima. Serije imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 smanjuju te skrivene troškove putem jednostavnog upravljanja i rukovanja te bogatim mogućnostima bilježenja i objave dokumenata.

Daleko najveći skriveni trošak ispisa povezan je s troškom rukovanja dokumentima i njihova integriranja u digitalne tijekove rada. Novi uređaji kombiniraju bogate mogućnosti skeniranja i Canonovu nagrađivanu platformu s rješenjima za integraciju i optimizaciju procesa vezanih uz fizičke dokumente. Korisnici mogu primati, arhivirati, obrađivati i dijeliti informacije izravno s uređaja na skoro bilo koju lokaciju i u bilo kojem formatu.

Intuitivan grafički izbornik zajednički svim uređajima iz ponude u kombinaciji s novim WVGA kapacitivnim dodirnim zaslonom nudi iste jednostavne radnje kao pametni telefon ili tablet. Nove mogućnosti personalizacije automatski prilagođavaju početni zaslon, jezik, osobne tijekove rada, adresare i postavke svakom korisniku. Pomoć u obliku videozapisa i automatsko prepoznavanje veličine medija i lošeg ulaganja ubrzavaju izvršavanje zadataka, dok netom dodani senzor pokreta posve eliminira čekanje i smanjuje potrošnju energije.

Dodatak podrške za servis Mopria, standardne značajke ispisa PDF-a i Wi-Fi kao i neobavezna podrška za NFC proširuju Canonovu i dosad vrlo bogatu ponudu poslovnih rješenja za mobilna okruženja.

Robustan dizajn, fleksibilno rukovanje medijima i svestrane mogućnosti završne obrade omogućuju tvrtkama stvaranje dokumenata profesionalnog izgleda i interni ispis svih potrebnih dokumenata čime se izbjegavaju troškovi outsourcinga ili ručnog dovršetka obrade.

ir-adv6575

Nepokolebljiva sigurnost

Novi uređaji podržavaju najnovije sigurnosne standarde, uključujući sigurnosno brisanje tvrdog diska, IPSec i šifriranje cijelog tvrdog diska prema standardu FIPS 140-2. Nova funkcija sigurnosnog pravilnika grupira sve postavke na jednom mjestu, pojednostavnjujući upravljanje sigurnosnim postavkama i pravilnicima i njihovu primjenu.

Dio je standardne opreme i nagrađivani softver Universal Login Manager koji nudi jedinstvenu kombinaciju provjere autentičnosti korisnika, personalizacije, kontrole funkcija i izvješćivanja. Za veće tvrtke glatka integracija sa softverom uniFLOW predstavlja mogućnost implementacije jednog centraliziranog rješenja za kontrolu korisničkog pristupa i svih elemenata ispisa i skeniranja za čitavu flotu.

Serije imageRUNNER ADVANCE 6500 i 8500 PRO bit će dostupne u Europi od 1. aprila/ožujka 2016. godine.

Najvažnije značajke serije Canon imageRUNNER ADVANCE 6500:
•    ispis do 75 jednobojnih stranica po minuti
•    prilagodljivi WSVGA dodirni zaslon u boji dijagonale 25,7 cm
•    kapacitet do 7700 listova te fleksibilno rukovanje medijima i završna obrada
•    pametni procesi snimanja dokumenata i rukovanja njima
•    napredne sigurnosne mogućnosti
•    jednostavno upravljanje uređajem i flotom
•    mala potrošnja energije

Najvažnije značajke serije Canon imageRUNNER ADVANCE 8500 PRO:
•    ispis do 105 jednobojnih stranica po minuti
•    prilagodljivi WSVGA dodirni zaslon u boji dijagonale 26,4 cm
•    kapacitet do 7700 listova i profesionalne mogućnosti završne obrade
•    podržava medije veličine do SRA3
•    napredne sigurnosne mogućnosti
•    jednostavno upravljanje uređajem i flotom
•    mala potrošnja energije

iR-ADV_6555i-OperationalPanel_nowat