Želite smanjiti troškove ispisa?

To je tako jednostavno!

uniflow-border-e1431715141408

 

uniFLOW

UniFLOW Output Manager je više od rješenja analize ispisa i izvještavanja – on je način preuzimanje potpune kontrole nad Vašim ispisima. U uredu, njegova mogućnost preusmjeravanja omogućuje Vam da preusmjerite Vaše poslove ispisa temeljem njihove veličine i kvalitete (crno-bijeli ili ispis u boji) do najisplativijeg uređaja. On također može, u slučaju kvara, preusmjeriti ispis na druge uređaje i na taj način izbjeći utjecaj na produktivnost djelatnika.

Unutar korporativnih reprografskih odjela (CRD) mogućnost uravnoteženja opterećenja dozvoljava vam da raspodijelite poslove ispisa putem nekoliko različitih izlaznih uređaja, osiguravajući na taj način optimalnu učinkovitost i korištenje.

uniFLOW Output Manager također ima i brojne dodatne značajke kao što su izdavanje sigurnih dokumenata, Desktop Accounting, klasteriziranje i ispis poslovnih kartica, osmišljene kako bi Vam pružili najnovija dostignuća u kontroli ispisa i troškova.

Kontrola troškova

uniFLOW Output Manager vam pomaže zadržati strogu kontrolu troškova. Za pojedine korisnike ili skupine korisnika možete na prikladan način načiniti cjenik. Primjerice, možete odrediti različite cijene ili financijska sredstva za A4, A3, C/B ispise, ispise u boji, jednostrane ili dvostrane ispise, brošure pa čak i za klamanje. Prekorači li korisnik dodijeljena sredstva možete mu dopustiti da i dalje ispisuje ili blokirati njegove poslove ispisa dok se sa svojim pretpostavljenim ne dogovori oko obnavljanja sredstava. Temeljem takvih podataka možete definirati pravila ispisivanja te se osigurati da se vaša infrastruktura za ispisivanje koristi na najučinkovitiji način.

Učinkovitošću protiv visokih troškova

Drugi način za uštedu sastoji se u skraćivanju vremena koje ulažete u rješavanje IT problema te u smanjivanju frustracija korisnika koji ne mogu ispisivati kada im je to potrebno. Gotovo dvije trećine poduzeća kao uzrok takvih problema ističu zaglavljenje papira i nedostatak potrošnog materijala. uniFLOW Output Manager proizvođača Canon rješava takva pitanja pružajući jasan uvid u to koji su uređaji dostupni, a koji nisu, te upozorava na nedostatak tonera i zaglavljenje papira. Vaš IT odjel informiran je pravovremeno, a ukoliko je to potrebno možete podesiti i pravila za ubrzano rješavanje takvih problema, što štedi vaše vrijeme i novac.

Statistike

Imajte uvid u uporabu uređaja preko mreže. Pristupajte izvješćima o korisnicima, o uređaju te o skupinama korisnika. Mrežno sučelje omogućuje vam uvid u sva izvješća koja su vam potrebna, kao npr. koji se uređaj najviše koristi ili tko najviše troši.

stat

Klaster poslužitelja

Za postizanje maksimalne sigurnosti omogućujemo vam korištenje klastera sastavljenog od uniFLOW Output Manager poslužitelja koji će se pobrinuti da poslovi ispisivanja vašeg poduzeća ne budu u zastoju zbog otkazivanja poslužitelja te da ništa od obračunskih podataka ili ispisa ne bude izgubljeno.

klaster

Desktop obračun

Stolni printeri mogu priuštiti glavobolje radnicima IT odjela budući da zbog toga što nisu umreženi njihovo korištenje može biti skupo i teško za nadgledanje. uniFLOW Output Manager vam pomaže kontrolirati troškove takvih uređaja te uvrstiti relevantne podatke o upotrebi i troškovima u bazu podataka uniFLOW Output Managera.

desktop

Sigurnosno ispisivanje

Smanjite rasipanje i povećajte sigurnost uz značajku sigurnosnog ispisivanja. Ova značajka omogućuje korisnicima ispisivanje dokumenata kod printera, bez rizika da netko dokumente vidi prije njih. Dokumenti koje treba ispisati zadržani su na poslužitelju te mogu biti ispisani jedino nakon identifikacijske provjere – idealno za institucije koje rade s osjetljivim informacijama.

secure